Ons team staat voor jou klaar

Over Your success story

YourSuccessStory is al meer dan 10 jaar bezig met het in beeld brengen en zichtbaar maken van bedrijven en evenementen. In al deze jaren hebben wij niet alleen gestreefd naar de hoogste kwaliteit maar ook steeds meer gekeken naar de effectiviteit van de video’s. Met onze videomarketingkennis kijken wij eerst naar jouw doelen en hoe wij met videomarketing effectief deze doelen kunnen bereiken binnen jouw budget. Ons team bestaat uit videografen en diverse marketingexperts en kunnen jou naast videomarketing ook adviseren op het gebied van marketing in het algemeen. Wij kijken dus ook altijd naar je website en je social media gebruik.

Kortom ons team staat voor jou klaar.

Yoshua Priele – Eigenaar YourSuccessStory

Meer weten over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag de gratis persoonlijke scan aan en wij plannen een online meeting in!

Contact

Jouw vaste videopartner

Onze werkwijze

Voordat wij video’s gaan schieten nemen wij je eerst mee door het strategische proces. Wij zetten eerst al jouw doelstellingen op een rij en bepalen op basis van het budget de juiste strategie. Ook geven wij advies over hoe de rest van de marketing er uit zou moeten zien zodat het één marketingverhaal wordt en er wordt gekeken naar de technische achterkant. Ons traject kent de volgende onderdelen:

  • Kennismaking
  • Marketingscan
  • Uitwerking strategie
  • Planning video’s
  • Filmen
  • Monteren
  • Effectief inzetten

Flexibel, meedenkend, rustig en professioneel. Fijn dat wij Yoshua inmiddels als vaste videograaf hebben voor onze evenementen.

Karin de Man

Bloeien in Stijl

YourSuccessStory heeft er voor gezorgd dat wij met een strategisch plan veel meer bereik, aanmeldingen en klanten hebben gerealiseerd.

Dwight Krolis

Young UP

Wat is deze film goed geworden! Precies zoals ik in gedachten had. Hierdoor kregen wij veel complimenten van klanten en leveranciers!

Erica Goetzee

Start Workout