Binnenkort: Cursus Videomarketing

Leer hoe je zelf videomarketing kan toepassen op jouw bedrijf

In deze cursus leer je hoe je zelf videomarketing kan toepassen op jouw bedrijf. We beginnen met de basis en kijken naar hoe jouw bedrijf is opgesteld en wat jouw doelstellingen zijn. Vervolgens vertalen we deze doelen naar videomarketingdoelstellingen en koppelen we hieraan de juiste KPI’s. Vanuit hier maken we een strategieplan met daaraan gekoppeld een content brainstorm die wordt ingedeeld in een contentkalender. Dit alles zorgt er niet alleen voor dat je een effectieve videomarketingstrategie hebt voor de toekomst, ook zetten wij haalbaarheid en efficiëntie centraal waardoor het realistisch haalbaar is voor ieder bedrijf.

Binnenkort: Cursus zelf video's opnemen

Leer hoe jij zelf professionele video's opneemt

In deze cursus leren wij jou alles over hoe jij zelf professionele video’s kan opnemen en monteren. Het doel is hierbij dat je niet alle video’s hoeft uit te besteden zodat je toch met veel video’s zelf zichtbaar blijft voor een laag budget. We beginnen deze cursus met de basisprincipes van het opnemen. Welke camera heb je nodig, welk materiaal heb je nodig, hoe plan je een opname, en hoe neem je het zo professioneel mogelijk op. Het mooie hiervan is dat het op verschillende manieren kan, maar wij focussen op wat het beste bij jou past. Het kan dus ook prima zijn dat een smartphone voldoende is voor jouw bedrijf.

Kan je niet wachten op de cursussen? Vraag de gratis videomarketingscan aan en wij geven vrijblijvend advies om je op weg te helpen

  Flexibel, meedenkend, rustig en professioneel. Fijn dat wij Yoshua inmiddels als vaste videograaf hebben voor onze evenementen.

  Karin de Man

  Bloeien in Stijl

  YourSuccessStory heeft er voor gezorgd dat wij met een strategisch plan veel meer bereik, aanmeldingen en klanten hebben gerealiseerd.

  Dwight Krolis

  Young UP

  Wat is deze film goed geworden! Precies zoals ik in gedachten had. Hierdoor kregen wij veel complimenten van klanten en leveranciers!

  Erica Goetzee

  Start Workout