De aanleiding

Waarom een promo voor Bottomlines

Bottomlines ondersteunt ondernemers bij het laten groeien van hun bedrijf. Zij doen dit door het ontwerpen van een financieel fundament. Met een constante analyse met bijhorend advies zorgt Bottomlines ervoor dat je bedrijf kan blijven opschalen op basis van een goed financieel huis. Om aan klanten te komen organiseren zij gratis evenementen, trajecten en webinars. Het doel is daarom om zoveel mogelijk klanten te trekken die zich aanmelden voor hun trajecten. Daarom is een korte promo de ideale manier om deze potentiële klanten naar de salespagina te trekken.

De oplossing

Hoe hebben wij het aangepakt

Na eerst een inventarisatie te maken van de doelstellingen en uitdagingen hebben wij ons geconcentreerd op het hoofddoel: zoveel mogelijk mensen zich laten aanmelden voor het Incubator Program. Hierbij hebben wij gekeken wat in dit geval de doelgroep is. En die doelgroep was startende en vooral jonge ondernemers met veel ambitie. Hierdoor hebben wij gekozen voor een korte maar energieke promo met jonge ondernemers die centraal staan. In samenwerking met Bottomlines hebben wij ook gekeken naar hoe wij inhoudelijk de kijkers kunnen triggeren en enthousiasmeren door te klikken.

Het resultaat: veel aanmeldingen en een vol traject!

Een doeltreffende promo

Als resultaat hebben wij een snelle enthousiasmerende promo gemaakt die inhoudelijk ook sterk is. Er is gebruik gemaakt van verschillende sprekers die in vlot tempo de kijker door de video loodsen. Dit heeft ervoor gezorgd dat het traject snel vol zat met aanmeldingen en er zelfs en selectie moest worden gemaakt.

Wil jij kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Contact

Flexibel, meedenkend, rustig en professioneel. Fijn dat wij Yoshua inmiddels als vaste videograaf hebben voor onze evenementen.

Karin de Man

Bloeien in Stijl

YourSuccessStory heeft er voor gezorgd dat wij met een strategisch plan veel meer bereik, aanmeldingen en klanten hebben gerealiseerd.

Dwight Krolis

Young UP

Wat is deze film goed geworden! Precies zoals ik in gedachten had. Hierdoor kregen wij veel complimenten van klanten en leveranciers!

Erica Goetzee

Start Workout