De aanleiding

Waarom een bedrijfsfilm voor Van der Vijver

Bloemengroothandel Van der Vijver is een familiebedrijf dat in 1948 begon met de verkoop van een klein vrachtje bloemen aan handelaren en straatverkopers en is uitgegroeid tot professionele allround groothandel voor bloemisten en tuincentra in heel Nederland. Van der Vijver had nog geen bedrijfsfilm en wilde graag hun proces laten zien. Daarom hebben we een video gemaakt van het gehele proces (zie onderaan de pagina) en daarnaast een korte versie van 1 minuut voor social media (zie hier rechts).

De oplossing

Hoe hebben wij het aangepakt

Als eerste hebben wij samen gekeken wat het doel van de bedrijfsfilm is. Aan de ene kant moest de film het proces verduidelijken en een kijkje binnen het bedrijf en werkwijze nemen. Aan de andere kan is het belangrijk dat er een gunfactor en vertrouwen wordt gecreëerd. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat iedereen van het familiebedrijf aan het woord komt en een deel van het proces uitlegt. Ook hebben we een extra versie gemaakt van 1 minuut die meer succes heeft op social media door een los samenvattend interview af te nemen waarover de juiste al opgenomen beelden zijn gemonteerd. Hierdoor is er efficiënt met het budget omgegaan.

Het resultaat

een Doeltreffende bedrijfsfilm

Het resultaat is een vlotte sympathieke bedrijfsfilm waarin alle familieleden hun deel van het proces uitleggen, versterkt met de juiste (drone)beelden. Naast het proces goed in beeld te brengen hebben we er ook voor gezorgd dat het duidelijk is wat Van der Vijver voor hun klanten precies kan betekenen, eindigend met een Call To Action naar de website.

Van der Vijver

Een bedrijfsfilm van het bedrijfsproces van een familiebedrijf + een korte 1 minuut versie voor social media.

Wil jij kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Contact

Flexibel, meedenkend, rustig en professioneel. Fijn dat wij Yoshua inmiddels als vaste videograaf hebben voor onze evenementen.

Karin de Man

Bloeien in Stijl

YourSuccessStory heeft er voor gezorgd dat wij met een strategisch plan veel meer bereik, aanmeldingen en klanten hebben gerealiseerd.

Dwight Krolis

Young UP

Wat is deze film goed geworden! Precies zoals ik in gedachten had. Hierdoor kregen wij veel complimenten van klanten en leveranciers!

Erica Goetzee

Start Workout